✓Hobbit 3 Görmediğimiz Ayrıntılar.


evet arkadaşlar hobbit beş ordunun savaşı filminde çoğu kişinin görmediği benim de bi kısmını filmi tekrardan izlerken yeni farkettiğim ayrıntılar var.filmi hemen durdurdum ve bu ayrıntıları sizlerle paylaşmaya karar verdim.

1)cüce ordusu elfler karşısında deliriyor elfler savunma pozisyonuna geçiyor ve wyrm dediğimiz toprak delenler çıkıyor.her şey normal devam ediyor.azog ordularına savaşın emrini verdi buna karşılık dain ordusunu toplayıp orklara karşı koymaya koyuldu ancak; burda dain ordusunun  yarısını belki daha da azını yanında aldı..

hobbit 3

gördüğümüz gibi 1 numara dainle hareketlenen ordu 2 numara her ihtimale karşı elfleri kontrol eden ordu.ancak görüyoruz ki bunlar keçili ordu değil.ya keçiden indiler ya da keçili ordu başka tarafta ancak işin garip tarafı fragmanda kafileden bir kaç kişi bir keçi arabasının çektiği vagondaydı bfme 2 deki gibi ama galiba o sahnenin burayla alakası yok. yerler buzdu. kuzgun tepesine thorine gidiyorlar gibi orda.
hobbit 3
fragmandan.. biri balin diğeri dwalin 3. den emin değilim tam göremedim sahne çok hızlı geçiyor.

buda kamera arkası görüntü
hobbit kamera arkası
bu görüntüye göre arabada fili kili dwalin balin var ancak fili ve kili öldü o zaman thorin'e gitmiyorlar burda.

2)peki arkadaki orduya kimler komuta ediyor? ve oda nedir 4 bölük var ve toplam 4 keçiye binen cüce var. galiba komutanlardan bunlar. keçili komutanları işaretlemeye çalıştım. umarım görmüşsünüzdür.1.maddedeki fotoya dikkatlı bakarsanızda görürsünüz zaten..

hobbit 3


3)dain gidiyor. thorin kafilesine yerinde kalın diyor. açımızda yine ordular var. elfler atağa kalkan cüceler sabit cüceler. ve o köşedeki de nedir? yoksa sadece taş mı _? ben mi yanlış görüyorum?

hobbit 3
4 numaranın tam üstünde köşede bi grup var gibi sanki ? ne dersiniz?önceki fotolara dikkatli bakılırsa da  görülebilir. ya da ben yanlış görüyorum onlar taş :D(not fotoya site adresini yazmayı unuttum çalmasınlar artık bunuda :D )

4) cüceler atağa kalktı ve gandalf reis konuştu. thranduil it is madness ee tamam :D cücelerin mızraklarının arkasında bi tepe var.galiba dain in en başta erebora geldiği güzargah. orada fragmandaki ballistalar ya da keçili süvarielr olabilir mi? tepede oldukça stratejik bir nokta. elflerin ok menzilinde ayrıca fragmandaki gibi.
1 numara dain in bıraktğı ordu. peki 2 numaranın üst kısmı ? yoksa onlar sadece toprak mı :D


fragmandan. elfler okları atıyor. gidiş yönü belli.

hobbit 3
fragmandan ballistalar..

hobbit 3
fragmandan savaş keçileri. şimdi foto atamıycam ama sanki thorin kafilesi dağdan çıkıp atağa kalktığında arka tarafta dağılmış şekilde gözüküyorlar..

5) 4. adımın aynısı ballista, keçi ordusu çok daha  temiz bir şekilde gözüküyor.

hobbit 3

6)işaretlediğim şey yanan bir ballista mı yoksa dwalin ve balin in bindiği wagonlardan mı acaba?


7) ve son olarak bunu ekliyim. daha çok dikkat ettiğim ayrıntı var ama yazmam çok uzun sürcek :( foto çekmek düzenlemek yüklemek uzun sürüyor valla :D burayı çoğumuz farketmişizdir.thranduilin geyikten düşme sebebi. geyik 2 adet ok yiyor.

hobbit 3


VE BONUSLAR.
bu troller nasıl mı öldü? işte atılan mızrakların kanıtı :D

hobbit

ve bütün troller hemen ölmüyor. arkadaki 3 lüye dikkat. baştaki saldırı pozisyonu olarak zıplıyor ortadaki erkenden düşüyor en yukardaki ise korkudan dışa doğru atlıyor :D


hobbit 3

ve zıplayan troll de ölüyor. tam o sahneyi dikkatli izlersineiz arka tarafta dain i de görürsünüz :D

hobbit 3

✓Hobbit 3 Görmediğimiz Ayrıntılar. ✓Hobbit 3 Görmediğimiz Ayrıntılar. Reviewed by Orta Dünya Kapısı on Şubat 01, 2015 Rating: 5

7 yorum:

  1. Detaylar guzel tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. Bu nasıl bir reklamdır sayfayı kapatıyor. farkında değilsiniz sanırım :@

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 15,6 ekranda reklam düzgün ancak ekran boyutu düştükçe reklam daha fazla yer kaplıyor. bütün ekranlarda normal boyutlarda olması için bir kod arıyorum.

      Sil
  3. According to Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

    (And realistically, it is not about genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING related to "how" they eat.)

    BTW, I said "HOW", not "what"...

    TAP on this link to reveal if this easy quiz can help you decipher your true weight loss possibility

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.