Bc.Vc Link Kısalt Para Kazan

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda Orta Dünya dışına çıkıp link kısaltarak para kazanmayı öğreneceğiz.
Kayıt Linki :    http://bc.vc/?r=40146
Bc.Vc Link Kısaltma Servisi

bc.vc ye üye olup link kısaltarak para kazanabiliyoruz.Kazancımız 10 dolar olduğunda paramız belirttiğimiz paypal ya da banka hesabımıza yatıyor.

Sistem Nasıl İşliyor?

Kısaltmış olduğunuz linkleri sosyal medyada ya da internet sitelerinizde paylaşabiliyorsunuz.Her tekil tıklanma başına hesabınıza para yatıyor.Paranız 10 dolara ulaştığında paranızı çekebiliyorsunuz.
Kayıt Linki :    http://bc.vc/?r=40146
Ne kadar kazandırıyor?

An itibari ile Türkiye'ye verilen ücret 1000 tıklamaya 3 dolar yani 8 liradan fazla.Kısa bir hesapla günde linkinizi 35 kere tıklatarak 1 ayda 8 lira kazanabilirsiniz.Bu linki sürekli ziyaretçi alan bi yerde paylaşırsanız o link siz hiç uğraşmadan birileri tarafından tıklanacaktır.Ödeme limitine ulaşamazsanız hemen pes etmeyin sabırlı olun.Siz linkleri paylaşın paranız kendi kendine biriksin.

Ödeme Kanıtı


Ben kazandığım bu parayla .com lu bir internet sitesi açtım.Üniversiteye yerleşince site seneye bu zamanlar sizin için tamamen aktif hale geçecektir.Sitenin giderleriniyse bu teknikle karşılamaya çalışıyorum.Sizde kazanmak için hemen kaydolun.
Eğer kaydolurken aşağıda verdiğim linki kullanırsanız sizin kazancınızın %10 u kadarını bende kazanmış olurum.Örnek olarak 10 dolarınız birikti.10 dolar ödeme size yapılır firmada bana sizi firmaya yönlendirdiğim için 1 dolar ödeme yapar.Bu para asla sizin kazancınızdan kesilmez sizin en ufak bir zararınız olmaz.Eğer size yardımım dokunduysa bu linkten kaydolursanız sevinirim.İyi kazançlar orta dünya'nın hür halkı..
Kayıt Linki :    http://bc.vc/?r=40146

Bc.Vc Link Kısalt Para Kazan Bc.Vc Link Kısalt Para Kazan Reviewed by Orta Dünya Kapısı on Temmuz 27, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh an average of 42 lbs lighter than we do.

    (And actually, it has absoloutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING to do with "how" they eat.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    CLICK this link to discover if this little quiz can help you release your real weight loss potential

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.